Geslaagde eerste editie Lekker Lekker Boomerang Cup

Geslaagde eerste editie Lekker Lekker Boomerang CupZaterdag 21 juni en zondag 22 juni was er op sportpark De Molmhoek in Vinkeveen een uniek toernooi gaande. Dit keer geen voetbal, korfbal, tennis of volleybal, maar boemerang gooien.

Lars en Kevin Overzee gooien beide actief boemerang en gaan diverse keren per jaar naar het buitenland om aan toernooien deel te nemen. Na vele vragen wanneer er een toernooi in Nederland wordt gehouden, sloegen Lars en Kevin de handen in één en organiseerde een boemerang toernooi in Nederland.

Niet alleen deden zij zelf mee aan het toernooi, maar ook veel boemeranggooiers uit Duitsland, Zwitserland, Italië en Denemarken. De eerste dag van het toernooi ging zaterdag ochtend vroeg van start en eindigde ’s avonds laat na zonsondergang, waarbij er onder kunstlicht nog gegooid werd.

Zondagochtend werd het laatste officiële onderdeel gegooid, waarna er nog een aantal fun onderdelen gegooid werden. Tegen drie uur werden de medailles uitgereikt en werd de Duitser Fridolin Frost uitgeroepen tot eerste winnaar van het Lekker Lekker Boomerang Cup.

Tijdens het toernooi heb ik een timelapse gemaakt en deze is hieronder te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.